facebook  ДДСО

 
Новини
29-09-2010 10:36 | Переглядів: 232

Два дні поспіль в Борисполі вилучають кущі коноплі

Нещодавно до працівників Управління з незаконним обігом наркотиків у Київській області звернулися представники всеукраїнського об’єднання громадських організацій «Рух проти наркоманії та наркокорупції». Вони повідомили, що за огорожею приватної ділянки у місті Бориспіль видніються кущі коноплі.

Правоохоронці миттєво відреагували на отриману інформацію й вирушили на місце для перевірки. З’ясувалося, що нарковмісна рослина виросла сама, без допомоги людини, і зайняла територію близько семи гектарів. Представники Головного управління і Бориспільського МВ одразу ж встановили хазяїна ділянки, котрий щиро здивувався міліціонерам. Виявилося, чоловік не відвідував свої володіння понад два роки і поняття не має про новостворену «садибу».

Втім, господар погодився допомогти у знищенні рослин, надавши транспорт і фінанси. Відтак боротьбу з коноплею вели за допомогою трактора й сокири. Згодом представники «Руху проти наркоманії і наркокорупції» спалили «урожай», заливши його соляркою. По даному факту проводиться перевірка.

Однак, вже на наступний день до працівників УБНОН надійшла нова оперативна інформація з міста Бориспіль. Цього разу міліціонери знайшли цілу нарколабораторію, яка розташувалася на горищі приватного будинку молодої сім’ї. Вирощенням займався батько, 30-річний Данило. За його словами, наркотики він вирощував виключно для себе, дружини і… дворічного сина.

Втім, міліціонери мають великі сумніви з приводу цієї заяви. Адже, 12 знайдених рослин під сленговою назвою «гідропоніка» коштують щонайменше 30 тисяч гривень.

Наразі служителі закону направили коноплю разом із лабораторними лампами, вентиляторами й термометрами на експертизу. Тепер вирішується питання щодо порушення кримінальної справи проти підприємливого «садівника».

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera