facebook  ДДСО

 
Новини
30-09-2010 11:35 | Переглядів: 191

Спочатку допоміг у зборі врожаю, а потім всадив ножа в шию

Нещодавно до чергової частини Фастівського МВ ГУМВС України в Київській області з заявою звернулася місцева мешканка і повідомила про зникнення сусіда. Оперативна група, яка прибула за адресою місця проживання зниклого, знайшли тіло господаря з ножовим пораненням на присадибній ділянці біля його будинку. Не гаючи часу, працівники міліції розпочали пошуки вбивці і вже через декілька годин встановили повну картину скоєного.

З’ясувалося, що 34-річний загиблий проживав в одному з сіл Фастівського району один. Безробітній чоловік в господарстві тримав корову та вирощував картоплю, що і давало йому кошти на прожиття. Частенько на виручені гроші купувалася і горілка.

Нещодавно до його помешкання з міста завітав 46-річний товариш. Однакові погляди на життя та спільний інтерес до оковитої об’єднав чоловіків. Гостювання знайомого затягнулося на деякий час: вдень друзі копали картоплю, а ввечері частувалися горілкою. Саме в один з таких вечорів після вживання алкогольних напоїв між знайомими зав’язалася суперечка, яка переросла в особисті образи. Слово за слово, і дійшло до того, що господар накинувся на старшого приятеля з кулаками, а той схопив ножа і наніс йому удар в шию. Усвідомивши, що чоловік помер, гість переніс тіло господаря до саду, прибрав у будинку і, ніби нічого й не трапилося, продовжував жити в помешканні покійного. Однак, приховати сліди злочину не вдалося –відсутність господаря здалася дивним сусідам, які і підняли тривогу.

Наразі підозрюваний затриманий, він зізнався в скоєнні злочину. Стосовно нього порушено кримінальну справу за ст. 115 ч.1 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), санкція якої передбачає до 15 років позбавлення волі.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera