facebook  ДДСО

 
Новини
01-10-2010 14:37 | Переглядів: 207

У Борисполі затримано чоловіка, який грабував місцевих дітей

«На чужий коровай рота не розкривай». Народна мудрість права. Проте, дехто вважає себе хитрішим, думаючи, що може відкрито заволодіти чужим майном і бути не пійманим. Такі члени суспільства потирають руки, перебуваючи в захопленні від надто довірливих громадян. Та даремно, бо рано чи пізно вони понесуть покарання.

Вчинені грабежі у місті Бориспіль не стали винятком. Зловмисник обрав найбільш легкий спосіб грабежу – місцевих дітей. Мав і визначене місце «полювання» - одне з Інтернет-кафе міста, де полюбляють проводити свій час юні бориспільці. Схема була простою: спостерігав за неповнолітніми, помічав, хто має мобільний телефон, підходив до дитини та нахабно відбирав сотовий. Потім суворо погрожував, щоб не зверталися до міліції, бо «їм же буде гірше» і швидко тікав, не давши отямитися підлітку.

Завдяки роботі правоохоронців та проведенню цілого комплексу-оперативно-розшукових заходів підозрюваного було встановлено і затримано, а разом з тим і припинено його злочинну діяльність. Наразі доведено причетність молодика до декількох випадків грабежу, але перевірка триває.

За словами начальника Бориспільського міськвідділу міліції Олександра Хілюка, встановлено, що 24-річний підозрюваний не судимий, але має неодноразові адміністративні покарання. Спритник не міг знайти гідну роботу і тому вирішив заробляти в будь-який спосіб. І шлях до отримання бажаного було вигадано – зловмисник вирішив грабувати місцевих школярів. Наразі хлопець зізнався у скоєному. Щодо нього порушено кримінальну справу за статтею 186 (Грабіж), яка передбачає від чотирьох до шести років позбавлення волі.

Юлія Харламовська, ВЗГ ГУМВС України в Київській області 
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera