facebook  ДДСО

 
Новини
04-10-2010 11:06 | Переглядів: 269

На Київщині затримали заробітчанина з Луганської області, який викрав автомобіль свого роботодавця

Історія, що трапилася у Фастівському районі столичного регіону, на все життя навчить 24-річного киянина прискіпливіше ставитися до нових знайомих. Кілька місяців тому хлопець найняв робітників для будівництва власної дачі. Нещодавно він вирішив перевірити, як іде робота. Залишивши власний «FIAT» біля двору, хазяїн пішов поспілкуватися з найманцями. Серед робітників був і житель Луганської області, в біографії якого, як з’ясувалося трохи пізніше, вже значилися кілька років в’язниці за скоєння крадіжок.

Роботою своїх підопічних киянин залишився задоволеним, тому й не відмовився випити з хлопцями пива та повечеряти. Пізно ввечері повертатися додому не став – заночував на будівництві. Тим часом 26-річний луганчанин не розгубився. Підійшовши до хазяйського автомобіля, відкрив дверцята ключем від будинку (!) та поїхав. Мабуть, кримінальний талант не пропав навіть після тюремного покарання. 

Зателефонувавши своїм землякам, які також були у Фастівському районі на заробітках, товариш запропонував їм непогано провести час. Роз’їжджаючи на краденому авто, чоловіки побували майже у всіх місцевих нічних закладах. До останнього пункту призначення водію, який був вже добряче напідпитку, доїхати не довелося. Автомобіль врізався в дерево. Розуміючи, що трапилося, компанія близько четвертої години ранку з місця пригоди зникла. 

За кілька годин до місцевої міліції звернувся ошуканий господар та повідомив про угон автомобіля. Зовсім скоро пошкоджену машину виявили працівники ДАЇ та доставили на штрафмайданчик, підозрюваного ж затримали у його друзів в селі Червона Мотовилівка. У скоєному чоловік зізнався. Наразі він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Міліція порушила кримінальну справу за ч.1 ст. 289 Кримінального кодексу України. Жителю Луганської області загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera