facebook  ДДСО

 
Новини
05-10-2010 15:45 | Переглядів: 288

На Київщині четверо дітей втекли з притулку

 Вчитися у школі, рано лягати спати і просто бажання опинитися вдома – такі причини втечі чотирьох хлопців 11-14 років з притулку для неповнолітніх, що в селі Копилів Макарівського району столичної області. Вчора після першого уроку близько одинадцятої години вони зникли в невідомому напрямку.

Щоб відшукати дітлахів, по тривозі підняли весь місцевий райвідділ міліції. Куди пішли хлопці, які зовсім не орієнтуються в цій місцевості, можна було лише здогадуватися. Найвірогідніше, шукаючи дорогу додому, школярі заблукали.

Пізній вечірній дзвінок чоловіка до чергової частини розвіяв усі сумніви. Як з’ясувалося, зниклі дітлахи об’явилися в с.Княжичі Києво-Святошинського району. Пройшовши більше 10 кілометрів пішки та зовсім втративши орієнтир, хлопці вирішили зупинити «Жигулі». Їм вкрай було потрібно дістатися до електричок в місті Васильків. Звідти вже кожен зміг би знайти дорогу додому. На запитання водія, вони чесно відповіли, що втекли з притулку. Чоловік одразу набрав «102». 

Близько дванадцятої години ночі міліціонери, провівши профілактичну бесіду з хлопцями, доставили їх у копилівський притулок. 

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera