facebook  ДДСО

 
Новини
06-10-2010 12:43 | Переглядів: 277

На Київщині дільничний виявив у «доброзичливого» господаря марихуану на 9 тисяч гривень

 В одному з будинків села Косівка Володарського району, що на Київщині, дільничний інспектор міліції вилучив у 34-річного Сергія близько півкілограма висушеної коноплі. За цінами чорного ринку така знахідка вартує понад 9 тисяч гривень. Як пояснив «хазяїн зілля», наркотичний засіб він виготовляв для власного вживання. Як з’ясувалося, стаж забороненого законом паління в уродженця Мелітополя, який мешкає на теренах столичної області останніх десять років, ні багато ні мало – половина життя.

Раніше чоловік із законом проблем не мав. За характеристикою сусідів – спокійний, чемний, доброзичливий. Погано лише те, що безробітний. Місцеві жителі подейкують, що без свого останнього місця роботи – охоронника на сахарному заводі – він залишився начебто через вживання марихуани. Тепер Сергію доведеться відповідати за Кримінальним кодексом.

Також на днях працівники Яготинського райвідділу міліції затримали двох братів з кримінальним минулим. Обидва чоловіка були раніше засуджені та відбували покарання за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що призвело до смерті людини. Багаторічне ув’язнення поважати закон не навчило. В найближчий час їм світить нове покарання. 

Окрім 50 грамів подрібненої коноплі та позитивного експрес-тесту на вживання господарями марихуани, що само по собі вже й на кримінальну справу потягне, в гаражі їхнього двору правоохоронці виявили викрадений напередодні у місцевого жителя акумулятор та документи на автомобіль. В діях рідних братів вбачається порушення трьох статей Кримінального кодексу України. Подальшу їх долю вирішить суд.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській область
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera