facebook  ДДСО

 
Новини
07-10-2010 15:14 | Переглядів: 285

Бізнес-ланч "По-бориспільськи"

 До чергової частини Бориспільського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що в одному із супермаркетів міста невідомий чоловік здійснив крадіжку товару, причиною якої стало банальне похмілля та відсутність грошей. Свою ранкову мрію чоловік втілив у життя, та скористатися викраденим завадили правоохоронці.

Виїхавши на місце події, працівники міліції встановили особу крадія. Ним виявився 31-річний місцевий мешканець. У міськвідділі затриманий детально розповів по свої ранкові походеньки. З’ясувалося, що чоловік всю ніч пиячив, а зранку захотів похмелитися та гроші закінчилися. Нестримне бажання випити провокувало в голові різні ситуації. Так прийшла до нього «геніальна» ідея - піти до закладу торгівлі і викрасти горілку та закуску. В стані алкогольного сп’яніння чоловік одразу після відкриття магазину зайшов у приміщення. Взяв пляшку горілки, чай та пакет мороженої риби. Все це він сховав у рукава куртки. А щоб якось відволікти увагу касира, прихопив один багет, за який і розрахувався. Та протиправні дії зловмисника були помічені і припинені працівниками міліції. 

Слідство з’ясувало, що чоловік з крадіжками має справу не вперше. Він вже був раніше засуджений за подібний вид злочину. Наразі на нього складено адміністративний протокол за статтею 51 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Юля Харлановська, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera