facebook  ДДСО

 
Новини
01-10-2010 16:04 | Переглядів: 274
Напився й… зарізав власного сина
Днями до Баришівського відділу міліції зателефонувала голова одного з сіл і повідомила, що її земляк знайдений мертвим у власному будинку. Слідчо-оперативна група вирушила на місце події одразу ж після дзвінка.
01-10-2010 14:37 | Переглядів: 206
У Борисполі затримано чоловіка, який грабував місцевих дітей
«На чужий коровай рота не розкривай». Народна мудрість права. Проте, дехто вважає себе хитрішим, думаючи, що може відкрито заволодіти чужим майном і бути не пійманим. Такі члени суспільства потирають руки, перебуваючи в захопленні від надто довірливих громадян. Та даремно, бо рано чи пізно вони понесуть покарання.
01-10-2010 12:59 | Переглядів: 209
Перше жовтня – День людей похилого віку
Сьогодні «День людей похилого віку» - людей які мають не тільки багаж років, але й багатий життєвий досвід. Спілкуючись з ними, розумієш, що ці люди ще мають великий запас життєвої енергії і оптимізму, якому можуть позаздрити і молоді.
01-10-2010 10:30 | Переглядів: 220
На Київщині Рокитнянські міліціонери отримали «золото» у турнірі з мініфутболу
Працівники райвідділів міліції Київської області взяли участь у турнірі з мініфутболу, який відбувся у смт. Рокитне. Спортивну честь захищали представники різних служб: слідчі, дільничні інспектори міліції, працівники карного розшуку, служби ДАІ та ІТТ.


Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera