facebook  ДДСО

 
Новини
14-10-2010 12:10 | Переглядів: 314

Працівники Рокитнянського райвідділу міліції зайняли перше місце у фіналі чемпіонату з футболу серед правоохоронців Київщини

Київська обласна організація «Динамо» провела турнір з футболу серед співробітників міліції столичного регіону. Спортивну честь захищали представники різних служб: слідчі, дільничні інспектори міліції, працівники карного розшуку, служби ДАІ, спецпідрозділу «Беркут», районних та міських відділів міліції Київщини. 

Найкращими футболістами виявилися команди Рокитнянського і Переяслав-Хмельницького райвідділів, Броварського міськвідділу та спецпідрозділу «Беркут» ГУМВС України в Київській області. Саме вони вийшли у фінал та взяли участь в вирішальних матчах за першість, які днями відбулися у селищі Пірново Вишгородського району.

Найбільшу майстерність проявили представники Рокитнянського РВ, які отримали «золото» за перемогу в фіналі.

Трохи не наздогнали їх футболісти Броварського МВ, які посіли друге місце. Третє – команда Переяслав-Хмельницького РВ, четверте – відповідно, спецпідрозділ «Беркут». 

Переможців чемпіонату з футболу привітав заступник начальника Головного управління МВС України в Київській області Анатолій Кислий, який відзначив спортсменів кращих команд нагородами та цінними подарунками.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera