facebook  ДДСО

 
Новини
18-10-2010 10:30 | Переглядів: 291

На Київщині чоловік поранив в серце випадкового перехожого, який розмовляв з його колишньою дружиною

В Тетієві Київської області нещодавно розігралася нова трагедія на ґрунті ревнощів. Серед білого дня поблизу місцевого кафе-бару 32-річний чоловік дістав з кишені ніж та влучив випадковому перехожому прямо в серце. Причина аж ніяк не оправдовує дії: незнайомець просто розмовляв з колишньою дружиною ревнивця.

Напередодні 40-річна Ірина зателефонувала Олексію та запропонувала зустрітися. Вони вже близько двох років розлучені. Сімейний союз тривав не довго: лише 10 місяців жінка терпіла постійні сварки та побиття. Чому вона стала ініціатором недавньою зустрічі – поки невідомо. Зустрівшись біля кафе, колишня дружина запропонувала пройти всередину. Тільки, коли Ірина пообіцяла за все розрахуватися, Олексій погодився. Посиділи, випили. Жінка, вибачившись, відійшла на кілька хвилин. Олексій наодинці допив пляшку та вирішив попрямувати за дружиною на вулицю. Коли він побачив, що жінка розмовляє з незнайомим молодим хлопцем, почав лаятися на обох. Не розуміючи причину, молодик відповів тим же. Слово за слово і лайка переросла в бійку. А потім – удар в серце за вже відомим сценарієм. Зловмисник, усвідомивши, що накоїв, зупинив таксі та зник. 

Поранений 24-річний хлопець знаходиться в реанімаційному відділенні міської лікарні. Лікарі кваліфікують його стан як тяжкий стабільний. Олексія працівники тетіївської міліції затримали невдовзі за місцем проживання. На сьогодні він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Стосовно чоловіка правоохоронці порушили кримінальну справу за ст.121 Кримінального кодексу України. За нанесення тяжких тілесних ушкоджень йому загрожує від семи до десяти років ув’язнення.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera