facebook  ДДСО

 
Новини
20-10-2010 10:34 | Переглядів: 311

Боротьба з наркоділками в місті Біла Церква триває

Незаконне розповсюдження наркотичних засобів, залучення до вживання наркотиків дедалі більшої кількості людей, зокрема молоді, не можуть не хвилювати широку спільноту. Біла Церква є містом молодих, оскільки населення віком до 28 років складає близько 40%. У місті чисельний загін учнівської та студентської молоді. Поширеність наркоманії в місті серед молоді залишається гострою на сьогоднішній день.

Співробітники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Білоцерківського МВ спільно з Білоцерківським ПНД кожен квартал складають акти звірок з метою виявлення та постановки на облік осіб з приводу наркоманії та епізодичного вживання наркотичних засобів, психотропних речовин. Станом на сьогоднішній день в Білоцерківському ПНД перебуває на обліку 508 осіб, з яких 273 з приводу опійної наркоманії та 227 з приводу епізодичного вживання наркотичних речовин. Серед наркозалежних 11 неповнолітніх.

Заради наживи наркоділки гребують життям хворих і продовжують залучати все більше людей до наркотиків. Так, працівники білоцерківської міліції затримали місцеву мешканку, яка упродовж тривалого часу займалася наркобізнесом. У неї вдома правоохоронці виявили та вилучили 213 «чеків» (упаковок) героїну та 340 пігулок трамадолу. Нині жінка перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Стосовно неї порушено кримінальну справу за статтею ч.1 ст.307 Кримінального кодексу України (незаконне зберігання та збут наркотичних засобів).

Загалом за дев’ять місяців поточного року співробітниками білоцерківської міліції порушено 325 кримінальних справ за фактами незаконного обігу наркотиків, складено 43 адміністративних протоколів, арештовано за збут – 8 осіб.  

Світлана Лісовська, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera