facebook  ДДСО

 
Новини
25-10-2010 14:58 | Переглядів: 350

Увага: конкурс дитячого малюнка «Символ білоцерківської міліції»

Як зміцнити довіру населення до роботи міліції – над таким питанням замислилось керівництво Білоцерківського міського відділу. Було вирішено організувати дитячий конкурс малюнка, а кращу роботу взяти за основу створення символу міліції. Відомо, що така практика застосовується в багатьох країнах Європи.

З нагоди Дня міліції оголошується огляд-конкурс дитячого малюнка на правоохоронну тематику «Символ міліції Білої Церкви».

Умови конкурсу: в огляді-конкурсі беруть участь учні 9-12 класів ЗОШ м. Біла Церква. Заключні підсумки конкурсу підбиваються з 6 по 10 грудня 2010 року.

Вимоги до робіт учасників конкурсу:
- на конкурс представляються індивідуальні творчі роботи, виконані у довільній графічній або живописній техніці ( олівці, фломастери, фарби, тощо…);
- малюнок має бути виконаний на аркуші паперу формату А-4;
- на зворотному боці кожної конкурсної роботи необхідно зазначити:назву роботи, прізвище, повне ім’я , вік автора, контактний телефон.

Переможці конкурсу отримають цінні подарунки, грамоти. За малюнком переможця дизайнери розроблять макет логотипу, який буде розміщений на інформаційному сайті Білоцерківського МВ. Нагородження переможців огляду-конкурсу буде проводитись в Білоцерківському МВ ГУМВС України в Київській області, під час урочистостей з нагоди Дня міліції України.

Детальну інформацію ви можете отримати за телефоном (045) 5-71-21, або на сайті dc-mvs.gov.ua
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera