facebook  ДДСО

 
Новини
27-10-2010 12:34 | Переглядів: 329

Рятуючи потерпілих в аварії, громадяни затримали розбійника

Поблизу села Завалівка Макарівського району, що на Київщині, 49-річний чоловік, вирішив відшукати легкий спосіб наживи – прямо на дорозі зупинив проїжджаючий повз автомобіль «Деу-Ланос». Про свій намір здійснити напад та відібрати гроші у водія за кілька годин він вже розповідав макарівським міліціонерам. Правоохоронців про затримання зловмисника повідомили громадяни…

72-річний пенсіонер, прямуючи з Макарова, підібрав чоловіка на узбіччі. Погодившись підвезти до найближчого населеного пункту, водій рушив. За кілька хвилин до його шиї попутник приставив «заточку» та силою почав вимагати гроші. Дідусь, отримавши кілька порізів на обличчі та руці, змушений був вказати злодію на 500 гривень. 

В такому напруженні чоловік за кермом «Ланоса» проїхав близько трьох кілометрів, після чого все-таки втратив керування. Автомобіль перекинувся та опинився в кюветі. Кілька проїжджих машин зупинилися, люди почали рятувати тих, хто в салоні. Дуже швидко витягли водія, який одразу розповів, що всередині – нападник. Через нього і сталася ця аварія. Рятівники одразу викликали швидку та міліцію.

За словами затриманого. На «полювання» він вийшов вперше через відсутність коштів. Раніше розлучений та безробітний житель Завалівки жив на батьківську пенсію. Коли ж батько помер, прийшлося нелегко – тимчасових підробіток не вистачало. За фактом скоєння розбою міліція порушила кримінальну справу. На зловмисника чекає чималий термін ув’язнення. На сьогоднішній день правоохоронці перевіряють причетність затриманого до скоєння інших злочинів на території столичної області.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera