facebook  ДДСО

 
Новини
27-10-2010 11:00 | Переглядів: 311

На Київщині дільничний інспектор міліції розкрив вбивство.

Дільничний інспектор перебуває на передньому плані боротьби зі злочинністю, і саме він найбільше працює з населенням. В Україні на даний час працюють понад 12 тисяч дільничних інспекторів міліції та майже 3 тисячі їх помічників. Із них більше 5 тис. працюють у сільській місцевості.

Вадим Волошин одразу після служби в армії вирішив піти на роботу в міліцію і продовжити справу свого дядька, який тривалий час працював у службі ДІМ. Вже майже 10 років Вадим працює дільничним інспектором міліції Обухівського РВ ГУ МВС України в Київській області і обслуговує територію селища Козин – ні багато, ні мало 10 тисяч будинків та понад 15 тисяч дач. Чотири тисячі людей, за яких він несе відповідальність, добре знають свого дільничного і часто звертаються до нього за допомогою. 

Так, одного вечора йому подзвонили з місцевого бару та повідомили про вбивство людини. На місці події з’ясувалося, що компанія місцевих жителів відпочивали в цьому закладі та розпивали спиртні напої. За сусіднім столиком сиділи два будівельники, які працювали на одній з дач. Місцевій компанії вони не сподобались, тож добре випивши горілки, вони вирішили з’ясувати стосунки з заробітчанами. Сили були нерівні, тож слово за слово і місцеві одразу кинулися в бійку. Одному з будівельників вдалося втекти, іншого ж нападники забили до смерті, після чого зникли. Працівники бару одразу викликали дільничного. Вже через дві години, завдяки Вадиму Волошину, особи зловмисників були встановлені та затримані. 

Загалом за 9 років служби Вадим Волошин розкрив більше 100 злочинів, за що неодноразово заохочувався керівництвом ГУМВС України в Київській області. Так, нещодавно майора міліції Волошина Вадима Володимировича відзначено нагородою «За відзнаку в службі» II ступеню.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera