facebook  ДДСО

 
Новини
05-10-2010 15:45 | Переглядів: 287
На Київщині четверо дітей втекли з притулку
Вчитися у школі, рано лягати спати і просто бажання опинитися вдома – такі причини втечі чотирьох хлопців 11-14 років з притулку для неповнолітніх, що в селі Копилів Макарівського району столичної області. Вчора після першого уроку близько одинадцятої години вони зникли в невідомому напрямку.
05-10-2010 12:43 | Переглядів: 279
В Іванківському районі столичної області чоловік, захищаючи свою співмешканку, зарізав настирного залицяльника
Ніж у серце. Так в Іванківському районі Київщини закінчилася дружба між чоловіками з сумнівною біографію та великими почуттями. Того дня 56-річний Петро завітав до Віктора і його громадянської дружини Оксани. Розпити пляшку-другу для невеличкої компанії явище було абсолютно нормальне – всі вони заробляли на життя випадковими підробітками, а тому на роботу ніхто не поспішав. Коли ж увечері кількість випитого перевищила всі можливі показники, хазяї пішли в спальню, а гостю постелили перепочити в іншій кімнаті.
05-10-2010 10:25 | Переглядів: 270
Мобільний телефон - найлегша здобич для злодіїв
У багатьох організаціях і закладах співробітники на деякий час залишають свої кабінети не замкненими, щоб вийти у справах до колег, керівництва чи навіть побігти пообідати. Цим нерідко й користуються зловмисники. Тиняючись коридорами, вони помічають залишені речі без нагляду та беруть все, що потрапляє під руку: сумочки, гаманці, мобільні телефони. Цього разу з цим зіткнулася жителька міста Бориспіль, яка працює на одному з місцевих підприємств.


Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera