facebook  ДДСО

 
Новини
03-11-2010 10:47 | Переглядів: 298

Відремонтовано ізолятор у Василькові

Днями відновлено роботу ізолятора тимчасового тримання Васильківського міськвідділу. Його діяльність була припинена в зв’язку із тим, що в травні 2006 року звідти втекли чотири особи, які перебували під слідством. Причиною цього, як з’ясувалося, було неякісне технічне забезпечення, слабка периметрова огорожа, відсутність системи сигналізації та відеоспостереження. Затриманих, згідно наказу, було розподілено в найближчі ізолятори Обухівського та Києво-Святошинського районів.

На відкриття ізолятору прибула комісія у складі заступника начальника Головного управління начальника міліції громадської безпеки Юрія Спаського, начальника УГБ Київської області Сергія Середюка. Начальник Васильківського міськвідділу Валентин Куць показав умови, в яких будуть утримуватися затримані.

На сьогоднішній день умови в ізоляторі відповідають європейським стандартам та вимогам такого типу закладів. У штаті разом з конвойним підрозділом нараховується 17 працівників, не укомплектованими залишаються лише посади водіїв. В ізоляторі створені зручні умови для затриманих: місце для прогулянки, кімната для відвідувачів, медичний пункт, у камерах зроблено євроремонт. Приємно, що одну з проблем міськвідділу вирішено. Функціонування ізолятора значно полегшить роботу васильківської міліції.

Наталія Іванова, помічник начальника по взаємодії з громадськістю та ЗМІ Васильківського МВ
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera