facebook  ДДСО

 
Новини
04-11-2010 12:03 | Переглядів: 268

На Київщині в Обухівскому районі на території однієї з агрофірм правоохоронці виявили 60 л сірчаної кислоти, а у Бориспільському районі на горищі одного з приватних будинків міні-плантацію коноплі

З 26 жовтня по 29 листопада цього року ГУМВС України в Київській області проводяться оперативно-профілактичні заходи з виявлення та перекриття каналів витоку підконтрольних лікарських засобів з об’єктів легального обігу.

Під час проведення заходів особливу увагу приділятимуть закладам, на базі яких упроваджено замісну підтримуючу терапію, аптечним установам, що здійснюють реалізацію наркотичних, психотропних, отруйних і сильнодіючих лікарських засобів і препаратів, які містять прекурсори, також їх філіям розташованим у неспеціалізованих будівлях. Також під перевірку підпадають особи, які здійснюють діяльність у сфері обігу підконтрольних речовин із порушенням вимог чинного законодавства.

Так, у ході перевірки були виявлені порушення, щодо незаконного зберігання та використання наркотичних речовин на Київщині у селі Германівка Обухівського району. На території агрофірми, що спеціалізується на збиранні молока великої рогатої худоби, працівники міліції виявили та вилучили прекурсори, а саме сірчану кислоту, кількістю 60 літрів. На підприємстві цю речовину використовували для промивання пластикових молокошляхів. Наразі по даному факту проводиться перевірка.

А 30-річний мешканець Бориспільщини на спеціально обладнаному горищі власного будинку вирощував коноплю для подальшого виготовлення з них наркотичного засобу – канабісу. Господар підживлював рослини коноплі мінеральними добривами, провітрював приміщення горища для насичення повітря киснем. Сторонніх осіб до помешкання не допускав. Тобто учинив злочин передбачений ч. 1 ст. 317 КК України. Проти порушника порушено кримінальну справу.

Марія Синельникова, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera