facebook  ДДСО

 
Новини
05-11-2010 14:14 | Переглядів: 274

За неналежне несення служби з охорони громадського порядку під час проведення виборів підготовлено матеріали на звільнення 8 працівників ОВС області, а за зразкове виконання своїх службових обов’язків 60 працівників міліції буде заохочено

Під час цьогорічних виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів на території Київської області працювали 684 територіальних виборчих комісій та 1372 дільничних виборчих комісій та 1372 дільничних виборчих комісій. В голосування взяли участь близько 715 тис. громадян.

Охорону громадського порядку на ТВК та виборчих дільницях в день виборів забезпечували біля 2000 працівників міліції територіальних ОВС та структурних підрозділів Головного управління. Додатково було залучено 325 курсантів Національної академії внутрішніх справ, 232 військовослужбовців внутрішніх військ.

З початку передвиборної кампанії станом на 3 листопада територіальними ОВС області зареєстровано 297 повідомлень про події, пов’язані з порушеннями виборчого законодавства, внаслідок яких складено 6 адміністративних протоколів за ст212 КУпАП, порушено 1 кримінальну справу за ст.296 ч.1 КК (хуліганство), за 138 матеріалами прийнято рішення про відмову в порушенні кримінальної справи, 18 матеріалів направлені за належністю в органи прокуратури, а по 141 матеріалу проводиться дослідча перевірка.

Правами міністра внутрішніх справ, начальника Головного управління і Голови Київської ОДА за зразкове виконання своїх службових обов’язків 60 працівників міліції буде заохочено а за неналежне несення служби з охорони громадського порядку під час проведення виборів підготовлено матеріали на звільнення 8 працівників ОВС області.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera