facebook  ДДСО

 
Новини
12-11-2010 15:17 | Переглядів: 341

Батьківська любов до смерті

Батько позбавив життя доньку-інваліда і сам наклав на себе руки, затягнувши зашморг на шиї.

Трагедія сталася на Київщині у місті Переяслав-Хмельницький. 67-річний чоловік наніс своїй 37-річній доньці удар поліном по голові, після чого перерізав їй горло. Жінка померла на місці. Батько ж, піднявшись на другий поверх свого приватного будинку, повісився. Перед тим, як вчинити самогубство, загиблий зателефонував своїй сестрі, яка мешкає у тому ж місті та нічого не пояснивши, запропонував терміново приїхати. Виконавши дивне прохання брата, жінка знайшла у будинку два тіла. Прийшовши до тями, вона зателефонувала до міліції.

Зі слів правоохоронців, з’ясувалося, що родина мала Київську прописку. Приватний будинок у Переяславі-Хмельницькому почали будувати не так давно. Втім, останнім часом мешкали у ньому. Сусіди вважали сім’ю взірцевою та дуже порядною. Щоправда, щасливими назвати не могли. Донька була психічно хворою, мала інвалідність другої групи і без допомоги рідних обходитися не могла. Мати загиблої давно померла, тож чоловік одружився вдруге. Однак, дружина загиблого мешкала в Києві, доки чоловік займався добудовою приватного будинку. Втім, не так давно голова родини став почуватися зле, тож вирішив звернутися до лікарів. Медики підтвердили існування проблем зі здоров’ям, але до здачі аналізів і точного діагнозу старенький не дожив. Тепер правоохоронці й близькі можуть лише здогадуватися про важкі думки в голові хворого. Ймовірно, він сам поставив собі страшний діагноз і впевнився у близькій смерті. Чоловік переживав через те, що буде з донькою, якщо вона залишиться без його опіки. 

Як розповів начальник Переяслав-Хмельницького МРВ Сергій Кириленко, версії вбивства сім'ї іншими особами перевіряються, але наразі всі докази вказують на смерть жінки від рук власного батька.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera