facebook  ДДСО

 
Новини
26-11-2010 09:58 | Переглядів: 445

Всього доба знадобилася міліціонерам, аби знайти на Київщині трьох озброєних грабіжників

23 листопада до Васильківського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від 38-річного місцевого жителя, який повідомив, що в ніч з 19 на 20 листопада до його будинку увірвались троє невідомих і, вистріливши йому в ногу з пневматичного пістолета, відібрали гроші та мобільні телефони.

В ході попереднього опитування з’ясувалися такі обставини. Напередодні чоловік перебував удома з дружиною та двома маленькими дітьми. Будинок був незачиненим, тому що господар чекав з роботи свого тестя, який працює допізна. 

Близько 12-ї ночі постраждалий прокинувся від шуму. Троє невідомих чоловіків, прикриваючи обличчя шапками та комірами, проникли до його будинку. Погрожуючи пістолетом, вони вивели господаря на вулицю та почали бити. Тілесні ушкодження отримав і тесть, який повернувся в цей час додому. Відтак зловмисники, поранивши господаря в ногу, забрали з будинку 350 гривень та три мобільних телефони. До того ж нападники пригрозили: «Звернетесь до міліції - спалимо будинок». Переляканий господар самотужки витягнув кулю з ноги та обробив рану і лише через три дні наважився звернутися до правоохоронних органів. Описати правоохоронцям зовнішність зловмисників постраждалі не змогли, лише розповіли, що нападники були віком від 22 до 25 років. 

Пошуки «гангстерів» розпочалися одразу. Оперативно-розшукові заходи тривали добу. Особи нападників встановлені. Ними виявилися місцеві молодики, один із яких вже встиг побувати в місцях позбавлення волі за грабіж. Наразі всі вони затримані, за фактом злочину порушено кримінальну справу за ст 187 ч.3 Кримінального Кодексу України (розбій), що передбачає позбавлення волі від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera