facebook  ДДСО

 
Новини
29-11-2010 15:55 | Переглядів: 334

Корида по-бориспільськи

37-річний житель Борисполя на ґрунті ревнощів заподіяв тілесні ушкодження співмешканцю своєї колишньої дружини, прищемивши руку останнього між дверима.

Сергій та Марина розлучені вже чотири роки. Втім, заради двох спільних дітей, вони продовжували жити в одній квартирі, розділивши по кімнаті на кожного. Жодних претензій одне до одного люди не мали, аж доки в 31-річної жінки не з’явився новий прихильник. Такий розвиток подій не задовольняв колишнього благовірного. Тож, коли він напідпитку повернувся додому й застав у гостях залицяльника, то не надто стримував свої емоції.

Користуючись нецензурними висловами, Сергій наказав чоловіку залишити приміщення. Але 41-річний гість знехтував пропозицією, направившись до кімнати коханої. Цією ситуацією вирішив скористатися співвласник помешкання. Відтак коли рука прихильника торкнулася дверей, зловмисник з усієї сили почав тиснути на них. При цьому він чудово розумів що завдає болю своєму «супернику». Потерпілий, у свою чергу, відреагував по-чоловічому і між особами сильної статі зав’язалася бійка. В результаті обидва «Отелло» отримали тілесні ушкодження: один – перелом руки, інший – розбиту губу.

За словами слідчого Бориспільського МРВ, на даний час проти Сергія порушено кримінальну справу за ч.1 ст.122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження), що загрожує позбавленням волі на строк до трьох років.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera