facebook  ДДСО

 
Новини
15-12-2010 10:35 | Переглядів: 312

Відкрито громадські приймальні на ринках міста

З метою поліпшення оперативної обстановки в Білій Церкві, зниження рівня злочинності та невідкладного розгляду заяв і повідомлень громадян та підприємців про можливі правопорушення, що вчиняються на території ринків, відкриті громадські приймальні на ринках нашого міста.

Під час прийому населення міста має змогу звернутися зі своїми скаргами, пропозиціями, отримати юридичну допомогу. Усі повідомлення, скарги та прохання обов’язково матимуть продовження в ході перевірок та виконання відповідних службових доручень. Жодне звернення мешканців міста не залишиться поза увагою, а ті, що потребують детального вивчення будуть розглядатись на вищому рівні. Прийом громадян буде проводитись на Центральному ринку в четвер, суботу та неділю з 8.00 до 15.00, на інших ринках міста – щосереди з 10.00 до 11.00 години. Прийом громадян буде проводити дільничний інспектор міліції спільно з представником відділу державної служби боротьби з економічними злочинами.

Якщо у вас є важлива інформація чи пропозиція щодо діяльності громадських приймалень , ви можете зателефонувати начальникові дільничних інспекторів міліції Білоцерківського МВ за номером: 5-59-66.

Світлана Лісовська, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera