facebook  ДДСО

 
Новини
18-12-2010 11:48 | Переглядів: 445

Напередодні Дня Святого Миколая УБОЗ Київщини привітав дітей Боярської школи-інтернат зі святом.

Дбати про недужих, старих, сиріт, надавати їм допомогу – господня заповідь та обов’язок кожного. Діти-сироти… Діти, які з раннього віку усвідомили самотність та біль, свою непотрібність батькам. Їм необхідна увага, їм потрібна турбота і тоді маленьке серце сповниться любов’ю і надією. А роблять це ті, хто не байдужий до людського страждання.

Вже не перший рік працівники УБОЗ ГУМВС України в Київській області турбується про вихованців Боярської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат. Нині тут навчається майже сто дітей з вадами зору. В цьому закладі є офтальмологічний кабінет, де на спеціальному обладнанні діти мають змогу корегувати свій зір.

Сьогодні у школі-інтернаті знову свято. Напередодні Дня Святого Миколая заступник начальника УБОЗ ГУМВС України в Київській області Сергій Лисенко разом зі своїми колегами завітали до позбавлених батьківської турботи та ласки своїх підопічних та привітали їх зі святом. Шефи у погонах, як завжди приїхали не з порожніми руками, а з подарунками. Вони привезли дітям іграшки, телевізори, меблі, солодощі та фрукти. 

Вихованці Боярської школи-інтернату у свою чергу підготували для своїх гостей святкову виставу до Дня Святого Миколая.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області.
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera