facebook  ДДСО

 
Новини
20-12-2010 16:21 | Переглядів: 369

Українська міліція відсвяткувала 19-ту річницю

У ГУМВС України в Київській області відбулися урочисті збори, присвячені з нагоди 19-ї річниці Міліції України. За традицією, на початку зборів керівництво Головного управління та почесні гості вшанували пам’ять міліціонерів, загиблих під час виконання службових обов’язків хвилиною мовчання.

Відкрив урочисті збори начальник ГУМВС України в Київській області генерал-лейтенант міліції Костянтин Сапко. Також працівників міліції з професійним святом привітала заступник голови Київської обласної державної адміністрації Тетяна Подашевська, представники інших державних та громадських організацій.

Загалом за сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків та досягнення високих показників в оперативно-службовій діяльності було заохочено та нагороджено 1207 працівників Головного управління МВС України в Київській області. Відзнакою МВС України – медаллю «За сумлінну службу» нагородили 813 працівників Головного управління. Крім того, на урочистих зборах було вручено 12 ключів від службових квартир.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera