facebook  ДДСО

 
Новини
22-12-2010 12:50 | Переглядів: 394

На Київщині працівники УБНОНу ліквідували наркоугруповання

Працівники УБНОН ГУМВС України в Київській області ліквідували злочинне угруповання, учасники якого упродовж останніх двох років займалися розповсюдженням такого наркотичного засобу, як метадон на території Броварського та Бориспільського районів.

 

До складу угруповання входило 7 осіб. Всі вони мешканці м. Бровари та м. Бориспіль. За місцем проживання наркоділків працівники міліції вилучили 380 грамів метадону та 200 грамів марихуани, що за цінами «чорного ринку» коштує понад півмільйона гривень. Також правоохоронці вилучили пістолет, 3 револьвери, гвинтівку, майже півтисячі набоїв до різної зброї, 48 тисяч гривень, понад кілограм виробів із золота, 17 мобільних терміналів та три автомобілі, що використовувались у злочинній діяльності зловмисників.

Учасників злочинного угруповання затримано. Стосовно них порушено кримінальну справу за ч.2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів та психотропних речовин), що передбачає від п’яти до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Наразі проводяться слідчі дії та оперативно-розшукові заходи щодо встановлення причетності затриманих осіб до скоєння інших злочинів.

 ВЗГ ГУМВС України в Київській області


 


 

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera