facebook  ДДСО

 
Новини
10-01-2011 10:48 | Переглядів: 289

На Київщині чоловік задушив матір, щоб не заважала святкувати

Працівники карного розшуку Обухівського райвідділу міліції затримали 45-річного мешканця міста Українка, який підозрюється у скоєнні вбивства 73-річної матері.

Син жив у будинку разом із важко хворою матір’ю, за якою і доглядав. На святкування Нового року чоловік запросив до себе подругу. За чаркою оковитої вони почули храп та стогін старенької, яка спала у сусідній кімнаті, що надзвичайно роздратувало сина. Аби вона не заважала святкувати далі, він підійшов до неї й накинув на голову ковдру. Повернувшись в кімнату та побачивши її непритомною, чоловік зателефонував до швидкої.

Лікарі, що приїхали на виклик, виявили безліч синців на тілі жінки та рану на її голові. Від чого саме померла старенька, через удушення чи травму голови наразі з’ясовують експерти.

В ході слідчих дій син зізнався, що неодноразово бив матір. Наразі чоловіка затримано. За даним фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження), що тягне за собою відповідальність у вигляді позбавлення волі терміном від семи до десяти років.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області.
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera