facebook  ДДСО

 
Новини
10-01-2011 13:54 | Переглядів: 276

На Київщині кількість скоєних у святкові дні злочинів в порівнянні з минулим роком зменшилась на третину

Всі святкують – міліція працює. На Київщині, щоб не зіпсувати новорічні свята усілякими неприємностями, пов’язаними з порушенням громадського спокою, на посиленому варіанті несення служби охорону порядку забезпечували більше півтори тисячі працівників міліції, в тому чисті полку «Беркут» та внутрішніх військ.

Святкові заходи, що відбулися на Новий рік та Різдво у 560 населених пунктах області, відвідало 140 тисяч жителів. За словами правоохоронців, надзвичайних подій під час масових гулянь біля святкових ялинок та відвідування храмів не відбулося.

Стосовно ж криміногенної ситуації в регіоні, то порівняно з минулим роком кількість скоєних злочинів під час новорічних свят зменшилась майже на третину, 74 відсотка з них вже розкрито. В новому році найбільш розповсюдженими серед злочинців стали крадіжки та хуліганства. Чергова частина зафіксувала більше 450 таких випадків. Також не може не турбувати, що лише за 10 днів січня мали місце 27 грабежів, 2 випадки нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що призвело до смерті людини, та вбивство. Порівняно з аналогічним періодом минулого року зменшилась кількість злочинів, пов’язаних з наркотиками, не зафіксовано випадків вимагань та розбійних нападів.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera