facebook  ДДСО

 
Новини
11-01-2011 10:42 | Переглядів: 289

Дездемони по-українськи

В одному із сіл Сквирського району, що на Київщині, жінка ледь не вбила свого співмешканця кухонним ножем. Причиною сімейної сварки стала коханка, з якою застала розгнівана дружина свого чоловіка.

Андрій та Олена живуть разом вже 10 років, виховують двох малолітніх синів. За роки спільного життя жінка неодноразово потерпала від чоловікових кулаків, а коли ще й з коханкою побачила, терпець увірвався. З криками витягши Андрія з чужих обіймів, Олена привела його додому. Скандал набирав обертів. Чергова спроба відповісти на волання дружини, піднявши на неї руку, цього разу чоловікові не вдалася. Сама не пам’ятає, як жінка схопила зі столу кухонних ніж та вдарила співмешканця в живіт. Отямилась лише тоді, коли Андрій впав на підлогу, і одразу викликала швидку. 

На щастя, життю та здоров’ю чоловіка наразі нічого не загрожує. Проти Олени ж міліція порушила кримінальну справу за ч.1 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження», що передбачає покарання у вигляді позбавлення на строк від п’яти до восьми років. Ведеться слідство.
Ще одна трагедія з любовним присмаком трапилась у місті Біла Церква. За аналогічний злочин затримана 25-річна місцева мешканка. Вона встромила ножа у груди своєму чоловікові. 30-літній потерпілий отримав колото-різану рану грудної клітини. Наразі чоловік перебуває у міській лікарні № 2.

Зі слів правоохоронців, подружжя було на підпитку. На нетверезі залицяння чоловіка дружина відповіла гострим лезом. Тепер жінка перебуває на підписці про невиїзд, її подальшу долю вирішуватиме суд.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera