facebook  ДДСО

 
Новини
12-01-2011 14:05 | Переглядів: 509

Під Києвом юнаки, забиваючи до смерті людей, розважались та знімали їх страждання на мобільний телефон

В селі Білогородка поблизу Києва, люди не можуть отямитися від події, яка трапилася днями. Людська жорстокість вражає.

Двох молодиків після скоєння жорстоко вбивства та звірячого побиття людини працівники Києво-Святошинського райвідділу міліції затримали за чотири години. Нелюди вже встигли втекти до сусіднього Макарівського району. Найжахливіше те, що підозрюваними виявилися 20-річний хлопець, який вже мав проблеми із законом через угон автомобіля, та учень десятого класу (!) місцевої школи. На момент затримання зловмисників дільничними інспекторами міліції вони були напідпитку, вели себе нахабно. Коли ж алкоголь вивітрився, почали потроху усвідомлювати, що накоїли. У хлопців під час обшуку виявили телефони потерпілих. Той відеозапис, який побачили правоохоронці на телефоні у школяра, взагалі привів їх в жах: затримані ніби розважалися, забиваючи людей до смерті.

Близько дев’ятої години вечора 50-річний Анатолій та 34-річний Віталій, які разом працювали в автопарку і були сусідами, виїхали з дому на старенькому «Москвичі» зробити покупки в магазині. Щоб скоротити шлях та не об’їжджати дві вулиці чоловіки вирішили залишити автомобіль і перейти через місток, який вів прямо до невеличкого маркету. Але дійти туди їм не судилося. Прямо на мосту їх зустріла компанія підлітків, які були добряче напідпитку, та не могли не зачепити перехожих. Зав’язалася бійка. Спочатку молодики знущалися над Віталієм. Поваливши його на землю, чоловіка забили руками і ногами. Внаслідок закритої черепно-мозкової травми, яка супроводжувалася переломами кісток склепіння черепа, він помер на місці. Нелюди знайшли в його кишені мобільний телефон, гроші та скинули тіло в яр. Як пізніше стало відомо, у нього залишився семирічний син.

За спробу Анатолія захистити друга, над чоловіком знущалися ще з більшою жорстокістю. Раптом у їх жертви задзвонив телефон. Один з підозрюваних відповів на дзвінок та вимкнув апарат. Добити закривавленого автомеханіка завадила перехожа, яка одразу викликала швидку і міліцію. Хлопці кинулись навтьоки. 

Тим часом дружина, яка почула в слухавці відповідь незнайомця: «Ти хто така?», забила тривогу. Разом з дочкою вона побігла до сусідів. Телефон Віталія вже не відповідав. Перше, що спало родичам на думку, чоловіки потрапили в аварію. Всі разом вони відправилися на пошуки. Спочатку виявили автомобіль. Хтось неподалік світив ліхтарем. Підійшовши туди, близькі впізнали своїх понівечених чоловіків. 
По приїзду швидкої допомоги, лікарі констатували смерть Віталія. Анатолія ж із закритою черепно-мозковою травмою голови, з численними забиттями в непритомному стані доставили в реанімаційне відділення.

На сьогоднішній день правоохоронці Києво-Святошинського райвідділу міліції порушили кримінальну справу за ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. Молодикам зі звірячими інстинктами загрожує довічне ув’язнення.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera