facebook  ДДСО

 
Новини
21-01-2011 12:10 | Переглядів: 249

В столичній області зловмисник рік приховував у власному сараї тіло вбитого товариша

Про те, що в будинку одного із сіл Яготинського району Київщини скоєно вбивство чоловіка, ніхто з мешканців не здогадувався. Цілий рік люди ходили пліч-о-пліч із сусідом-вбивцею і не знали, що той закопав жертву у власному сараї.

В січні минулого року 42-річний Анатолій вже добряче випивав. Його сімейній драмі не позаздриш: на той час близько року минуло, як померла його дружина. Не витримавши такого удару долі, чоловік став заглядати в чарку, а зовсім скоро його позбавили батьківських прав. 13-річний син опинився в інтернаті. 

До Анатолія частенько приходили співпляшники, щоб посмакувати алкоголем. Того вечора друзів було двоє, один з яких після чималенької дози заснув в сусідній кімнаті. Хазяїн та 30-річний столичний уродженець продовжували бесіду. Аж доти, доки розмова не переросла в сварку, а згодом і в бійку. Що насправді стало причиною сутички, з’ясує слідство. Хазяїн схопив кухонних ніж та влучив супернику прямо в серце. Приховати сліди злочину Анатолій вирішив одразу. Щоб перенести тіло в сарай та закопати, хазяїн розбудив товариша. Той допоміг вирити яму глибиною близько 1,7 м. Сліди крові в будинку хазяїн змив водою.

Коли ж до міліції надійшло анонімне повідомлення і правоохоронці завітали за адресою, чоловік не поспішав зізнаватися у скоєному, доки не виявили тіло. Як з’ясувалося, потерпілий серед безвісти зниклих не значився. Бродячий спосіб життя покійного став причиною того, що протягом останнього року ніхто з його столичних родичів не звернувся до міліції.
На сьогоднішній день Анатолій та його помічник затримані та знаходяться в одному з ізоляторів тимчасового тримання. Проти зловмисника порушена кримінальна справа за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. Чоловікові загрожує до 15 років ув’язнення. За приховування тяжкого злочину його товариша чекатиме до трьох років позбавлення волі.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera