facebook  ДДСО

 
Новини
25-01-2011 15:10 | Переглядів: 248

В міжнародному аеропорту «Бориспіль» введено особливі заходи реагування на події, що відбулися в аеропорту «Домодєдово» Російської Федерації

Після проведення спільної наради міліції, представників служби авіабезпеки та керівництва ДПМА «Бориспіль» були визначені додаткові заходи безпеки. Для охорони громадського порядку додатково задіяли 12 працівників спецпідрозділу «Беркут». За словами заступника начальника ГУМВС України в Київській області Юрія Спаського, всього для забезпечення охорони громадського порядку на території аеропорту в цілодобовому режимі задіяні наряди міліції в кількості 26 працівників. Спільно з міліціонерами службу несуть і собаки, які натреновані на впізнання вибухонебезпечних предметів та вибухівки.

З метою контролю пасажиропотоку та запобігання скупчення людей обмежено прохід в термінали А, В, та F, біля яких встановлено пости міліціонерів. На прилеглій території та в терміналах цілодобово працюють вибухотехніки НДЕКЦ при ГУМВС України в Київській області, які за допомогою спеціальних технічних засобів відпрацьовують аеропорт на наявність вибухівки. Людей та їх багаж перевіряють вибірково. Правоохоронці, керуючись особистим досвідом спілкування з людьми, звертають увагу на їх поведінку, реакцію на прохання перевірити речі. На даний час вибухових пристроїв виявлено не було.

Ретельній перевірці піддаються і водії автотранспорту на під’їзді до аеропорту.

Як говорить Юрій Спаський, на сьогодні ані українці, ані з іноземці на прискіпливі перевірки не нарікають.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera