facebook  ДДСО

 
Новини
26-01-2011 10:01 | Переглядів: 329

Державтоінспекція Київської області інформує

Упродовж останньої доби за повідомленням Упраління Державтоінспекції ГУМВС України в Київській області у столичному регіоні зафіксовано деякі порушення.

Зокрема, 25 січня 2011 року співробітниками ВДАІ по обслуговуванню Бородянського району поблизу с. Пісківка затримано автомобіль КАМАЗ, під керуванням водія, жителя с. Мигалки, який перевозив 3 тони брухту чорного металу без необхідних документів. Автомобіль доставлено на майданчик тимчасового утримання. Проводиться перевірка.

Також цього дня працівники ВДАІ по обслуговуванню Богуславського району спільно з працівниками міліції було встановлено та затримано двох жителів м. Богуслав, які в ніч на 25.01.2011 року в м. Богуслав по вул. Миколаївській незаконно заволоділи автомобілем ВАЗ, що належить місцевому жителю. Наразі автомобіль повернуто власнику. За даним фактом проводиться розслідування.

25 січня 2011 року співробітниками Васильківського РЕВ ДАІ при перевірці автомобіля «Ауді 80», що належить жительці с. Данилівка, встановлено, що двигун знаходиться в розшуку та розшукується з 2003 року Святошинським РУ ГУМВС України в м. Києві. За даним фактом проводиться перевірка.


УДАІ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera