facebook  ДДСО

 
Новини
26-01-2011 14:16 | Переглядів: 267

Невдалий жарт знайомих закінчився сімейною трагедією

У Василькові на Київщині чоловік приревнував дружину до покійника. В результаті жінка отримала тяжку черепно-мозкову травму та перелом кісток черепа. 

Вікторія і Андрій 16 років прожили у цивільному шлюбі, виховуючи 10-річного сина. Втім щасливою родині завадила стати біда, що трапилася коли син навчався у третьому класі. Школяр невдало впав з велосипеда і отримав тяжку травму голови. Тривалий час дитина перебувала у комі. І лише завдяки неймовірним зусиллям лікарів і батьків, хлопчик повернувся до життя. Трагедія повністю змінила родину. Дитину довелося помістити до реабілітаційного центру, адже повністю одужати після травми хлопчина так і не зміг. Бачили сина батьки переважно у вихідні дні, коли мали змогу забрати малого додому. Чи то від жорстких випробовувань долі, чи то з інших невідомих причин, голова родини почав зловживати хмільними напоями. У сім’ї дедалі частіше спалахували сварки і суперечки. 

Той злощасний день починався як звичайний, буденний. Втім для родини він став останнім. Андрій пішов до магазину за продуктами, аж там зустрів знайомих. Чоловікові розповіли, що до суспільного життя з ним його дружина палко кохала іншого. Сталося так, що колишній коханий Вікторії помер, втім почуття жінки не згасали довго. Над Андрієм пожартували. Чоловік же невдалу насмішку прийняв надто близько до серця. Додому він повернувся розлючений і напідпитку.

Увечері 32-річна Вікторія прийшла до сусідів у шоковому стані із закривавленою головою і попросила викликати їй швидку. Жінку відвезли до ЦРЛ до Білої Церкви. Наразі потерпіла перебуває у реанімації. ЇЇ стан лікарі характеризують як вкрай важкий і не дають ніяких прогнозів на майбутнє. Від рук свого чоловіка жінка отримала закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та перелом кісток черепа.

За дві години після скоєного нетверезого Андрія правоохоронці затримали у власному домі. Чоловік не чинив опору і одразу зізнався, що наніс дружині удар по голові поліном, а потім намагався добити руками і ногами. Причиною такої жорстокості стали ревнощі до колишнього, нині покійного, коханого Вікторії. Про свій вчинок чоловік не шкодував, навіть коли усвідомив усі наслідки.

Наразі проти затриманого порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 121., 39-річному чоловікові загрожує від 5 до 8 років тюрми. Батьки та малолітній син Вікторії дуже сподіваються, що жінка, не зважаючи на невтішні прогнози медиків виживе.

Марія Синельникова, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera