facebook  ДДСО

 
Новини
27-01-2011 10:33 | Переглядів: 393

ДАІ Київщини повідомляє

Державтоінспекція Київської області повідомляє що за минулу добу, а саме 26 січня, співробітниками ДАІ з обслуговування Рокитнянського району в смт. Рокитно було затримано автомобіль «РЕНО» під керуванням жителя с. Синява та при перевірці по базі було встановлено, що номерні знаки належать автомобілю «ОПЕЛЬ-Омега». Проводиться перевірка.

Співробітниками ДАІ з обслуговування Кагарлицького району спільно з працівниками відділу розшуку УДАІ ГУ було встановлено та затримано жителя с. Стайки, який 24.01.2011 року в с. Стайки, керуючи автомобілем Нива-Шевролет, скоїв наїзд на пішохода та зник з місці скоєння ДТП. Проводиться розслідування.

В Бориспільському районі співробітниками Державтоінспекції було встановлено та затримано, жителя с. М.Олександрівка, який в ніч на 25.01.2011 року в с. М.Олександрівка незаконно заволодів автомобілем «GREAT WALL DEER», що належить місцевому жителю. Проводиться розслідування. 

Співробітниками ДАІ з обслуговування Макарівського району в с. Ч.Слобода, було зупинено автомобіль ВАЗ-21011, під керуванням жителя м. Карашин, під час перевірки документів було виявлено, що талон про проходження державного технічного огляду має ознаки підробки. Проводиться перевірка. 

В Сквирському районі працівниками ДАІ було встановлено та затримано жителя м. Сквира, який цього ж дня в м. Сквира незаконно заволодів автомобілем ЗАЗ-110377, що належить місцевій жительці. Автомобіль повернуто власнику. Проводиться розслідування. Цього ж дня в м. Сквира було затримано автомобіль «МЕРСЕДЕС-БЕНС», під керуванням жителя м. Б.Церква, який перевозив металобрухт без необхідних документів. Проводиться перевірка.

К.Святошинським взводом ДПС ДАІ спільно з працівниками міліції було встановлено та затримано жителя с. Крюківщина, який 10.01.2011 року в м. Вишневе у місцевого жителя викрав мобільний телефон. Проводиться розслідування.

УДАІ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera