facebook  ДДСО

 
Новини
28-01-2011 11:28 | Переглядів: 278

В школі на Київщині психічно нездоровий учень підрізав восьмикласника

Дитяча жорстокість шокує. Днями до міліції Фастова, що на Київщині, звернулась вихователь-педагог однієї з місцевих шкіл. Жінка повідомила, що в приміщенні навчального закладу 13-річний учень наніс ножове поранення в область грудної клітини восьмикласнику.

«Гей, «бомж», - саме такі слова образливо пролунали в бік Богдана, коли він виходив з класу. Хлопець, який через діагноз розумової відсталості та недорозвинення мовлення в школі навчається за індивідуальною програмою, на фоні своїх однолітків виглядав «гидким каченям». Спрогнозувати таку реакцію психічно нездорової дитини на насмішки школярів навряд чи хтось зміг би. Хлопець дістав з кишені перочинний ніж та почав розмахувати ним перед кривдниками. Намагаючись захистися, діти почали вихоплювати лезо, проте ображеному підлітку все-таки вдалося помститися.

За словами начальника відділу кримінальної міліції у справах дітей Київщини Юрія Лукіна, неповнолітній на обліку в органах внутрішніх справ дотепер не перебував.

Потерпілого ж, який старший Богдана майже на рік, з пораненням лівої легені негайно забрала швидка. Наразі після операції у важкому стані він знаходиться в реанімаційному відділенні центральної районної лікарні.

За даним фактом місцева міліція порушила кримінальну справу. За результатами експертизи щодо можливої осудності учня, буде вирішено питання щодо його примусового перевиховання або ж лікування. Оскільки підозрюваному лише тринадцять, відбувати покарання в місцях позбавлення волі йому не доведеться.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera