facebook  ДДСО

 
Новини
31-01-2011 12:11 | Переглядів: 283

Державтоінспекція Київщини звертається до водіїв!

Керування автомобілем взимку вимагає від водія особливих навичок водіння, залізних нервів і уваги. Завжди пам'ятайте – ожеледиця збільшує у кілька разів гальмівний шлях вашого автомобіля, до того ж не виключено занесення при гальмуванні, тому дистанція та інтервал відповідно повинні бути збільшені. Якщо ви не впевнені у своїх здібностях керувати автомобілем у таких складних умовах, не сідайте за кермо, а скористайтеся послугами досвідченого водія, але якщо вже ви вирішили виїхати на дорогу, перевірте гальмівну систему автомобіля, справність освітлювальних приладів і склоочисників.

Державтоінспекція Київської області попереджає: на дорогах можливе утворення снігового накату, налипання мокрого снігу, різке погіршення видимості. Особливо небезпечною і підступною дорога може бути при частій зміні температури з «+» на «-», коли обмерзають певні ділянки дороги – повороти, підйоми, спуски. У таких умовах водій може бути не готовий до небезпечної ділянки дороги і ризик не впоратися з управлінням і вилетіти з дороги дуже високий. Крім цього, працівники ДАІ настійно рекомендують водіям, які ще не перевзули свої автомобілі, поміняти гуму на зимову. 

На дорогах всім учасникам руху необхідно дотримуватися особливої обережності, дистанцію, бути гранично уважними, проявляти повагу до інших учасників руху та не забувати про паски безпеки, а найголовніше – неухильно дотримуватися правил дорожнього руху.

УДАІ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera