facebook  ДДСО

 
Новини
03-02-2011 11:30 | Переглядів: 315

На Київщині знищили 9 тон неякісного сиру «Фета»

Щоб не допустити масових отруєнь та потрапляння на наш стіл неякісних і небезпечних продуктів харчування тваринного походження працівники відділу ветеринарної міліції Київщини з початку року перевірили близько 70 підконтрольних об’єктів у 10 районах області. Серед них ринки, господарства, магазини, оптові бази, м'ясо та молокопереробні підприємства.

За порушення законодавства в галузі ветеринарної медицини до адміністративної відповідальності притягнуто 62 особи, більша частина з них – посадовці. Загальна сума штрафу, яку доведеться сплатити порушникам на користь держави, складатиме близько 10 тисяч гривень. Керівникам підприємств міліціонери вручили 39 приписів про виявлені порушення та терміни їх усунення. За грубі порушення санітарії призупинено роботу одного з дванадцяти перевірених ринків.

Лише за січень з реалізації та переробки ветміліція Київщини вилучила близько 260 кілограмів неякісної тваринницької продукції на суму близько 6 тисяч гривень. Утилізовано ж її з початку року близько 10 тон на суму 364 тисячі гривень. До речі, 9 тон з утилізованої продукції складав доволі розповсюджений, проте не зовсім дешевий продукт - сир «Фета». В минулому році продукт із закінченим терміном придатності вилучили на оптовій базі Васильківського району.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera