facebook  ДДСО

 
Новини
14-02-2011 11:06 | Переглядів: 388

Державтоінспекція Київської області інформує

Упродовж вихідних днів працівники Державтоінспекції Київщини виявили 1569 порушень Правил дорожнього руху, з них 86 водіїв керували транспортними засобами в нетверезому стані та 456 перевищили встановлену швидкість.

Крім цього 12 лютого співробітники ДАІ по обслуговуванню Переяслав-Хмельницького району затримали двох жителів міста Дніпропетровська, які днем раніше в селі Пологи Вергуни незаконно заволоділи автомобілем ГАЗ-69, що належить жителю міста Переяслав-Хмельницький. Автомобіль повернуто власникові.

Цього ж дня співробітники Державтоінспекції по обслуговуванню Бориспільського району під час нагляду за дорожнім рухом в селі Щасливе зупинили автомобіль, яким керував місцевий житель. Під час перевірки документів у водія було встановлено, що талон технічного огляду має явні ознаки підробки. За даним фактом проводиться перевірка.

А в місті Сквира працівники ДАІ зупинили автомобіль ВАЗ-2103 під керуванням місцевого жителя. Під час перевірки документів на автомобіль було виявлено, що свідоцтво про реєстрацію даного автомобіля виготовлене кустарним способом. Проводиться перевірка.

Також, за вихідні дні співробітниками Державтоінспекції Київщини було виявлено три факти зберігання в авто наркотичної речовини «конопля» загальною вагою 37 грамів. Наразі наркотики вилучено. Ведеться слідство.

УДАІ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera