facebook  ДДСО

 
Новини
14-02-2011 15:05 | Переглядів: 257

На Київщині під час проведення оперативно-профілактичного відпрацювання Обухівського та Фастівського районів працівники міліції 26 заяв та повідомлень про вчинення злочинів розкрили 19

У Київській області підбито підсумки оперативно-профілактичного відпрацювання, яке проводилося на території Обухівського та Фастівського районів. Операція тривала два дні, в якому взяли участь майже 400 працівників галузевих служб ГУ МВС України в Київській області. За цей час було зареєстровано 26 заяв та повідомлень про вчинення злочинів, зокрема 4 крадіжки. Працівниками міліції розкрито 25 злочинів, в тому числі 6 раніше скоєних.

Також правоохоронці встановили зловмисників, які скоїли крадіжку у сусідньому районі. Так, 10 лютого, пізно ввечері до чергової частини Васильківського відділення міліції по телефону звернувся житель села Гвоздів та повідомив, що невідомі особи проникли в його помешкання та викрали ноутбук та домашній кінотеатр. Під час виїзду на місце події слідчо-оперативної групи з’ясувалося, що шляхом пошкодження вікна на першому поверсі будинку невідомі особи викрали техніку та зникли в невідомому напрямку на автомобілі ймовірно марки ВАЗ сірого кольору. Інформація про автомобіль негайно надійшла до чергової частини Управління ДАІ. Екіпажі Державтоінспекції, які несли службу у Васильківському та сусідніх районах були орієнтовані на посилену перевірку подібних автомобілів, які можливо були причетні до скоєння злочину. Близько 7-ї години ранку екіпаж ДАІ поблизу села Підгірці Обухівського району помітив подібний автомобіль та був зупинений. Під час перевірки транспортного засобу водій почав нервувати та намагався за винагороду уникнути перевірки документів та огляду автомобіля чим викликали підозру у працівників ДАІ. Водія та пасажира автомобіля доставили до Васильківського відділення міліції. Під час проведення слідчих дій затримані зізнались у скоєні крадіжки. Окрім цього вони підозрюються ще у 7 фактах аналогічних злочинів. За даним фактом ведеться слідство.

Загалом за час відпрацювання перевірено 321 громадянина, які знаходяться на обліках в органах внутрішніх справ, 306 власників вогнепальної зброї, 46 розважальних закладів, 7 готелів, 11 гуртожитків, 13 ринків, 9 місць можливого збуту краденого майна, 28 об’єктів пов’язаних з автотранспортом та вилучено з незаконного обігу 15 одиниць вогнепальної зброї, майже кілограм наркотичної речовини, понад 15 кілограмів м’ясної продукції з торгівельних закладів.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera