facebook  ДДСО

 
Новини
15-02-2011 13:15 | Переглядів: 432

У День учасників бойових дій на території інших держав керівництво Головного Управління МВС України урочисто привітало та нагородило учасників бойових дій і ветеранів У День учасників бойових дій на території інших держав керівництво Головного Управління МВС України урочисто привітало та нагородило учасників бойових дій і ветеранів

У День учасників бойових дій на території інших держав керівництво Головного Управління МВС України урочисто відзначили учасників бойових дій та ветеранів, які служили державі та захищали її інтереси у Афганістані, Косово та інших закордонних країнах.

Заступник начальника Головного Управління з кадрового забезпечення Григорій Розум особисто привітав бійців із професійним святом, побажавши міцного здоров’я та успіхів у нелегкій службі і житті. Учасників та ветеранів бойових дій нагородили грамотами та відзнаками Головного управління, Київської обласної Державної Адміністрації та облради, асоціації ветеранів Афганістану.

     

Пам’ять загиблих воїнів вшанували хвилиною мовчання. Після урочистого привітання та вручення нагород учасники бойових дій разом із членами колегії Головного Управління МВС України поклали квіти до Пам’ятника афганцю у Києві, відвідали Афганську церкву та Національний музей історії Великої Вітчизняної війни 41-45 років, де також відвідали меморіал реліквії експозиції «Трагедія і доблесть Афганістану».

ВЗГ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera