facebook  ДДСО

 
Новини
16-02-2011 15:50 | Переглядів: 358

На базі Училища першочергової підготовки працівників міліції Київщини пройшов традиційний щорічний турнір з настільного тенісу за участі представників органів і підрозділів міліції

На базі Училища першочергової підготовки працівників міліції пройшов традиційний щорічний турнір з настільного тенісу за участі представників органів і підрозділів міліції київської області. Змагання проводилися за олімпійською системою, відповідно до якої, переможені вибували, а переможці одразу ж проходили в наступне коло турніру. У важкій і напруженій боротьбі взяли участь 33 тенісиста-аматора.

Прискіпливе та водночас об’єктивне та справедливе суддівство здійснювали працівники Відділу професійної підготовки Головного Управління МВС України в Київській області.  Перше місце виборов сержант міліції, помічник оперативного чергового Тетіївського РВ Анатолій Солом’янюк, друге й третє – відповідно, сержант міліції, начальник тиру УППМ ГУМВС України в Київській області, Тарас Коваленко та капітан міліції, старший дізнавач Іванківського РВ Валерій Шолуг. Усі призери отримали дипломи та кубки переможців. 

  

 

 ВЗГ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera