facebook  ДДСО

 
Новини
16-02-2011 16:00 | Переглядів: 781

На Київщині за хабарництво та зловживання службовим становищем затримано голову Підгірцівської сільської ради Обухівського району та його тещу

На Київщині за хабарництво та зловживання службовим становищем затримано голову Підгірцівської сільської ради Обухівського району та його тещу працівниками відділу боротьби з корупцією УБОЗ ГУМВС України в Київській області спільно з працівниками антикорупційного бюро ГУБОЗ МВС України.

Зловживаючи службовим становищем голова сільради вимагав у одного із землевласників хабар у розмірі 47000 доларів США за право залишитися на займаній посаді та безперешкодно виконувати свої обов’язки, а також за припинення відносно землевласника цілеспрямованих дій з метою усунення його з посади голови земельної комісії.

До своєї протиправної діяльності, в якості посередника, сільський голова залучив власну тещу. Жінку затримали в момент отримання хабара в розмірі 320 000 гривень на ділянці одного з будинків садового товариства. Указані кошти, вона за попередньою домовленістю повинна була передати голові сільради, якого затримали у службовому кабінеті.

Відносно голови Підгірцівської сільської ради прокуратурою київської області порушено кримінальну справу. Хабарника затримали за ст. 115 кримінально-процесуального кодексу України.

 

ВЗГ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera