facebook  ДДСО

 
Новини
23-02-2011 17:19 | Переглядів: 307

На Київщині кавалер обікрав «сплячу красуню»

25-річний житель Броварського району зустрічався з дівчиною п’ять місяців, аж доки йому в голову не прийшла геніальна ідея обікрасти її.

Три молоді дівчини вирішили приїхати поближче до Києва. Мета була очевидна – заробити грошей. Вирішили зупинитися неподалік столиці, в одному із сіл Бориспільського району. Зняли квартиру, влаштувалися різноробочими на підприємство. За короткий проміжок часу деякі навіть знайшли собі кавалерів. Так одна із подруг зустрічалася з 25-річним молодиком близько 5 місяців. Тому в помешканні чоловік вже бував не один раз. Знав всі кімнати та їх господинь.

В один з лютневих вихідних компанія молодих людей вирішила відпочити. Налаштували вечерю. Придбали й алкоголь. Тож і не дивно, що гулянка затягнулася до глибокої ночі. Незабаром двоє дівчат пішли до кімнати і через мить вже спали. Не спалося лише гостю. Коли він зайшов до спальні, то помітив, що на нього ніхто не реагує. Тому без перешкод підійшов до сумки та витягнув гаманець. Взяв гроші, а все інше викинув на узбіччя. «Здобиччю» молодика стали декілька сотень гривен, які він віддав своїй матері. 

Коли дільничний інспектор міліції запитав, навіщо він вчинив крадіжку, то почув досить банальну та наївну відповідь: «А я думав, що подумають на когось іншого». Та доля такого шансу крадію не подарувала. Тим самим підтвердивши той факт, що за свої вчинки відповідати доведеться у будь-якому разі.

За словами начальника Бориспільського МВ ГУМВС України в Київській області Юрія Вовка стало відомо, що 25-річний чоловік – житель Броварського району, раніше судимий за зґвалтування. Наразі проти нього порушено кримінальну справу за ст. 185 Кримінального кодексу України - крадіжка. А всім порада одна – бути обачними при виборі знайомих, особливо, коли запрошуєте їх до свого помешкання.  

Юлія Харлановська, ВЗГ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera