facebook  ДДСО

 
Новини
25-02-2011 13:35 | Переглядів: 276

Державтоінспекція Київщини інформує

За минулу добу працівниками Державтоінспекції Київщини було виявлено 836 порушень Правил дорожнього руху з яких 36 водіїв керували транспортними засобами в нетверезому стані та 278 перевищили швидкість.

24 лютого співробітниками ДАІ по обслуговуванню Броварського району під час нагляду за дорожнім рухом був зупинений автомобіль ВАЗ-21013, яким керував житель м. Києва. Під час огляду автомобіля в салоні був виявлений пістолет марки «Альфа», споряджений 9 набоями. Необхідних документів на зброю водій не надав.

Співробітниками ДАІ Бородянського району в смт. Клавдієво під час патрулювання був зупинений автомобіль ВАЗ-2103 під керуванням місцевого жителя. При перевірці документів інспекторами було виявлено, що талон про проходження державного технічного огляду даного автомобіля має ознаки підробки.

В Миронівському районі під час проведення огляду автомобіля ВАЗ-2107, який належить жителю Богуславського району, співробітниками ДАІ було виявлено, що панель з номером кузова вварена в кустарних умовах.
За всіма фактами виявлених правопорушень складені відповідні матеріали та передані для подальшого прийняття процесуальних рішень до територіальних відділів міліції.

За минулу добу співробітниками Державтоінспекції Київщини спільно з працівниками міліції було затримано двох громадян у яких було виявлено та вилучено 11 гр. наркотичної речовини «конопля».

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera