facebook  ДДСО

 
Новини
28-02-2011 16:55 | Переглядів: 285

Серед правоохоронців ГУМВС України в Київській області провели змагання з рукопашного бою

У спортивному залі полку ДПС ДАІ УДАІ ГУМВС України в Києві провели обласні змагання з рукопашного бою серед підрозділів ГУМВС України.

Перемогу на ринзі виборювали не професійні спортсмени, а звичайні працівники міліції. Щодня вони патрулюють вулиці населених пунктів, забезпечуючи охорону громадського порядку і затримуючи правопорушників. Спортивні поєдинки проводилися в рамках підвищення професійної майстерності правоохоронців. Адже на відміну від рингу, життя, у якому ледь не щодня доводиться знешкоджувати злочинців і захищати права громадян, помилок не пробачає.

Організували і провели видовищні спортивно-масові заходи працівники відділу професійної підготовки управління кадрового забезпечення і фізкультурно-спортивне товариство «Динамо».

У змаганнях взяли участь 82 працівники міліції. Перше місце виборола команда Білоцерківського МВ, друге – команда Київського училища професійної підготовки працівників міліції, а третє команда Фастівського МВ. Під час урочистого закриття змагань у особистому заліку за перемогу у своїх вагових категоріях почесними кубками і медалями нагородили 18 учасників.


Марія Синельникова, ВЗГ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera