facebook  ДДСО

 
Новини
02-03-2011 14:52 | Переглядів: 242

На Київщині школярка ледь не вбила батька

В Яготині, що на Київщині, 14-річна школярка ледь не вбила свого батька кухонним ножем через зауваження. Чоловік з різаними ранами обличчя потрапив у лікарню, а ще за кілька годин заявив на рідну доньку в міліцію.

«Не пали в будинку», - гримнув на підлітка 42-річний голова сімейства, яке серед місцевих мешканців особливою пошаною не користується. Дев’ятикласниця спокійно відповіла: «В своєму домі буду робити все, що захочу». Наступні зауваження батька сприйняті були ще більш неадекватно. Дівчисько схопило кухонний ніж і намагалося вбити «немилостивого вихователя». Свідком цієї події невільно став сусід, який вчасно відштовхнув школярку з ножем у бік. Так вдалося запобігти найгіршого. Олександр відбувся лише порізами підборіддя.

За фактом замаху на умисне вбивство відносно школярки міліція порушила кримінальну справу. Подальшу долю горе-доньки вирішить суд.

За словами начальника кримінальної міліції у справах дітей Київщини Юрія Лукіна, на жаль, це не перший випадок, коли учениця порушувала закон. В 2009 році Яготинський районний суд вже застосовував до неї примусовий захід виховного характеру у вигляді обмеження дозвілля та встановлення особливих вимог до поведінки. Дівчина примудрилася викрасти золоті прикраси у своїх родичів, за що і отримала умовний термін покарання строком на один рік.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera