facebook  ДДСО

 
Новини
09-03-2011 11:28 | Переглядів: 237

Державтоінспекція Київської області інформує

За минулу добу працівники Державтоінспекції Київщини виявили 761 порушення Правил дорожнього руху, з них 40 водіїв керували транспортними засобами в нетверезому стані та 312 перевищили встановлену швидкість.

Так, 7 березня о 19.00 поблизу села Кожухівка невідомий чоловік, що їхав на мотоциклі, скоїв наїзд на пішохода – 73-річну жительку міста Києва та зник з місця пригоди. Постраждала з тілесними ушкодженнями каретою швидкої допомоги доставлена до лікарні. Під час проведення оперативно-розшукових заходів співробітники ДАІ по обслуговуванню Васильківського району встановили, що ДТП скоїв житель села Плесецьке, ведеться слідство. 

Цього ж дня під час нагляду за дорожнім рухом співробітники взводу супроводження при Управлінні ДАІ в місті Біла Церква зупинили автомобіль «МАЗДА-626» під керуванням мешканця столиці. Під час перевірки документів у водія встановлено, що технічній паспорт на даний автомобіль має ознаки підробки. Ведеться слідство.

А в місті Бориспіль інспекторами ДАІ було виявлено причіп «ТРАБАНТ», який був викрадений у місцевого жителя.

Також працівники Державтоінспекції Київщини спільно з задокументували два факти зберігання наркотичного засобу «конопля», загальна вага яких 17 грам.

Окрім цього співробітники взводу супроводження при УДАІ спільно з працівниками міліції Києво-Святошинського району встановили та затримали жительку міста Києва, яка 8 січня в селі Вишневе з будинку місцевої жительки, викрала 4500 гривень та мобільний телефон. Проводиться слідство.

УДАІ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera