facebook  ДДСО

 
Новини
12-03-2011 17:38 | Переглядів: 241

Анатолій Лазарев: «Якщо буде взаєморозуміння між владою та громадою – буде порядок, буде достаток… »

Сьогодні, 12 березня 2011 року, у місті Переяслав-Хмельницькому, що на Київщині, заступник Міністра внутрішніх справ України – начальник Головного штабу генерал-майор міліції Анатолій Лазарев зустрівся з місцевою громадою. Він прозвітував про роботу Кабінету Міністрів, а також відповів на запитання селищних голів Переяслав-Хмельницького району.

 Анатолій Лазарев поінформував людей, чим займався Уряд впродовж останнього року. Насамперед, за його словами, першочерговим завданням нового Кабінету Міністрів була реальна оцінка соціально-економічного розвитку держави та її фінансового стану, адже лише знаючи реальну картину, можна будувати стратегію подальшого розвитку країни. Тому що на економіку України не кращим чином вплинула й фінансово-економічна криза. 

Заступник Міністра розповів громадськості Переяславщини, що, насамперед, головними завданнями чиновників були: ліквідація недоліків в рамках підготовки до Євро-2012, активізація будівництва доріг та інфраструктури країни, вчасне проведення весняно-польових робіт, збалансування Пенсійного фонду держави, підвищення соціальних стандартів, погашення боргів з виплати заробітної плати та активізація переговорного процесу з Російською Федерацією щодо зниження цін на природній газ.

Відвертим з громадою Анатолій Лазарев був й щодо проблем самого правоохоронного відомства. За його словами, нині найболючішою проблемою є кадрова. Наразі ж вирішити це питання стало можливим лише завдяки проведенню докорінних реформ. Зокрема, він розповів громадськості про нову систему підготовки кадрів. Заступник Міністра акцентував увагу на тому, що нинішні студенти вищих начальних закладів системи МВС обов’язково проходитимуть військову службу у Внутрішніх військах, і лише після того, як відслужать, продовжуватимуть навчання. 

Анатолій Лазарев розповів й про боротьбу з наркозлочинністю. Відтепер акцент робиться на притягненні до відповідальності наркозбувачів. Взялися серйозно в МВС і за хабарників.

Наприкінці зустрічі, посадовець відповів на питання переяславців. У вирішенні усіх проблем та прохань Анатолій Лазарев пообіцяв посприяти особисто.


 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera