facebook  ДДСО

 
Новини
13-03-2011 15:44 | Переглядів: 357

Міліція докладе усіх зусиль, аби надати людям реальну допомогу

Сьогодні, 13 березня, в місті Ірпінь Київської області відбулася чергова зустріч представників Міністерства внутрішніх справ з громадськістю. Задля інформування громади щодо результатів діяльності Кабінету міністрів України та роз’яснення цілей і змісту реалізації соціально-економічних реформ в заходах взяли участь начальник Департаменту боротьби з незаконним обігом наркотиків Євген Філімонов, начальник Департаменту карного розшуку Олександр Ляшко, а також міські та сільські голови Ірпеня, Бучі, Гостомеля, Коцюбинського, представники комунальних підприємств, громадських формувань і приватні підприємці.

 



Під час зустрічі представники Міністерства оприлюднили основні показники діяльності Уряду, а також досягнення МВС в реалізації державних програм боротьби зі злочинністю. Під час спілкування було зазначено про необхідність співпраці між громадянами та правоохоронними органами, а саме інформування міліції стосовно підозрілих осіб з метою попередження можливих злочинів та правопорушень. Олександр Ляшко, звертаючись до людей, пообіцяв, що міліція докладе всіх зусиль, аби надати кожному заявнику реальну допомогу.

 


 

Також керівники зауважили про необхідність реформування органів влади й, відповідно, Міністерства внутрішніх справ. На сьогоднішній день скорочення штату працівників відбувається за умов укомплектування робочих місць лише кваліфікованими фахівцями. Майбутніх же спеціалістів цього року набиратимуть за експериментальною програмою. 

Наприкінці зустрічі мер міста Ірпінь Володимир Скаржинський подякував гостям за інформативну зустріч та зауважив на необхідності постійного проведення таких заходів.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області


 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera