facebook  ДДСО

 
Новини
15-03-2011 13:43 | Переглядів: 190

Звернення громадян до міліції Київщини

За 2 місяці поточного року до ГУМВС України в Київській області надійшло 367 звернень, що у порівнянні з аналогічним періодом минулого року менше на 8 %.

За умови особливого розташування столичної області, значна кількість громадян, які звертаються до Головного управління є мешканцями міста Києва, але мають заміські будинки в Київській області із значною вартістю присадибних ділянок. Помешкання цих громадян тривалий час залишаються без нагляду і піддаються злочинній увазі кримінального елементу. 

Число звернень громадян на особистому прийомі керівництва Головного управління в порівнянні з минулим роком зросло з 54 до 72. Це засвідчує як збільшення довіри населення до роботи Головного управління, так і значні перспективи для удосконалення цієї роботи на місцях. 

Так, з повідомленнями про вірогідно скоєний злочин на особистому прийому громадяни звертались 10 разів, насамперед: в сфері земельних відносин – 3 рази, щодо зловживань місцевих посадовців – 2, шахрайських дій – 2, крадіжок з помешкань – 1, спричинення тілесних ушкоджень – 1, вчинення іншого злочину – 1.  

Також зросла кількість звернень громадян щодо розслідування злочинів. Якщо за 2 місяці минулого року на особистому прийомі надійшло 5 таких звернень то в цьому році їх вже 8. Щоразу заявникам надавались ґрунтовні роз’яснення про хід розслідування злочинів, вручались візитки з контактними телефонами для консультації. Зросла кількість звернень на особистому прийомі щодо законності прийняття рішень про відмову в порушенні кримінальної справи (торік – 1, цей рік – 6). За кожним таким зверненням проведена перевірка, жодного разу інформація про порушення вимог чинного законодавства свого підтвердження не знайшла.
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera